Bullet by singer Silambarasan (STR), Haripriya Lyrics in Tamil
Artist
Silambarasan (STR), Haripriya
Album
Language
Tamil
Music
Devi Sri Prasad
Lyricist
Viveka
Label
aditya music tamil
Genre
Dance
Year
2022
Starring
Release Date
2022-05-02
Bullet Sung by Silambarasan (STR), Haripriya | Written by Viveka
Bullet lyrics in Tamil with official video. Sung by Silambarasan (STR), Haripriya and written by Viveka. Watch & read full lyrics online.
LYRICS OF BULLET IN TAMIL: 'புல்லட்டு' The song is sung by Silambarasan (STR) and Haripriya from the Tamil film The Warriorr , directed by N.Lingusamy. The film stars Ram Pothineni, Aadhi Pinnishetty, Krithi Shetty, Akshara Gowda and Nadhiya Moidu in the lead role. "BULLET" is a Dance song, composed by Devi Sri Prasad , with lyrics written by Viveka .
Nee kitta vanthu ninna
Heart beatu speed aaguthu
Nee thottu ethum sonna
En bloodu sudaguthu
En bikeil nee okantha
Brakeu vehnamguthu
Nee ennoda rideku vantha
Red singal green aaguthu
Come on baby let’s go on the bulletu
On the wayla paadikkalam duetu
Come on baby let’s go on the bulletu
On the wayla paadikkalam duetu
Hey twenty twenty matchah
En travel thrill aaguthu
Tournamentu cupah
Un kissu jill aavuthu
Busu lorry caru
Adhu ellam semma boreu
Namma bike paaru
Adhu rendu wheeluu theru
Come on baby let’s go on the bulletu
On the wayla paadikkalam duetu
Come on baby let’s go on the bulletu
On the wayla paadikkalam duetu
Highwayyila pogum podhu
Ice cream parlourla nikkelam
Oh kulfie vangi selfie pottukalam
Tomorrow wae illa pola
Today naama suththalam
One day ila world ye paathidalam
Midnight aana kooda
Namma head light oda polam
Adi helmet trendah maati
Pudhu head weight oda polam
Seatu mela saanjikittu
Chinna chinna aasai theerththukalam
Come on baby let’s go on the bulletu
On the wayla paadikkalam duetu
Come on baby let’s go on the bulletu
On the wayla paadikkalam duetu
Hey otti kittu paattu paadi insta reelu podalam
En wouldbe idhunu status vachikkalam
Horror padam theatre poyi corner seatil kunthalam
Terror sceneil paanji kattikkalam
Silenceru heatil oru omelette pottu
Namma thinnukkalam sweety
Idhu verai maari routeu
Sottu sotta bittu bitta
Indha vandi pandigaiyai kondadalam
Come on baby let’s go on the bulletu
On the wayla paadikkalam duetu
Come on baby let’s go on the bulletu
On the wayla paadikkalam duetu.
நீ கிட்ட வந்து நின்னா
ஹார்ட் பீட்டே ஸ்பீட் ஆகுது
நீ தொட்டு எதும் சொன்னா
என் பிளட்டே சூடாகுது
என் பைக்கில் நீ ஒக்கார்ந்தா
பிரேக்கே வேணாங்குது
நீ என்னோட ரைடுக்கு வந்தா
ரெட் சிக்னல் கிரீன் ஆகுது
கம் ஆன் பேபி லெட்ஸ் கோ ஆன் த புல்லட்டு
ஆன் த வே ல பாடிக்கலாம் டூயட்டு
கம் ஆன் பேபி லெட்ஸ் கோ ஆன் த புல்லட்டு
ஆன் த வே ல பாடிக்கலாம் டூயட்டு
ஏ டொன்டி டொன்டி மேட்ச்சா
என் டிராவல் த்ரில் ஆகுது
ஏ டோர்னமென்டு கப்பா
உன் கிஸ்ஸு ஜில் ஆவுது
பஸ்ஸு லாரி காரு அது
எல்லாம் செம்ம போரு
நம்ம பைக்கு பாரு
அது ரெண்டு வீலு டீரு
கம் ஆன் பேபி லெட்ஸ் கோ ஆன் த புல்லட்டு
ஆன் த வே ல பாடிக்கலாம் டூயட்டு
கம் ஆன் பேபி லெட்ஸ் கோ ஆன் த புல்லட்டு
ஆன் த வே ல பாடிக்கலாம் டூயட்டு
ஹை வே யில போகும் போது
ஐஸ்கிரீம் பார்லர்ல நிக்கலாம்
ஒரு குல்ஃபி வாங்கி செல்ஃபி போட்டுக்கலாம்
atozlyric.com
டுமாரோவே இல்ல போல
டுடே நாம சுத்தலாம்
ஒன் டே யில வேல்டே பாத்திடலாம்
மிட்நைட் ஆனா கூட
நம்ம ஹெட் லைட்டோட போலாம்
அடி ஹெல்மெட் ரெண்டும் மாட்டி புட்டு
கெட் வெய்ட்டோட போலாம்
சீட்டு மேல சாஞ்சுகிட்டு
சின்ன சின்ன ஆசை தீத்துக்கலாம்
கம் ஆன் பேபி லெட்ஸ் கோ ஆன் த புல்லட்டு
ஆன் த வே ல பாடிக்கலாம் டூயட்டு
பெண் : கம் ஆன் பேபி லெட்ஸ் கோ ஆன் த புல்லட்டு
ஆன் த வே ல பாடிக்கலாம் டூயட்டு
ஏ ஒட்டி கிட்டு பாட்டு பாடி இன்ஸ்டா ரீல் போடலாம்
என் உட்பி இதுனு ஸ்டேட்டஸ் வச்சுக்கலாம்
ஏ ஹாரர் பட தியேட்டர் போயி கார்னர் சீட்டில் குந்தலாம்
டெரர் சீனில் பாஞ்சி கட்டிக்கலாம்
சைலன்சரு ஹீட்டில் ஒரு ஆம்லெட்டு போட்டு
நம்ம தின்னுக்கலாம் ஸ்வீட்டு
இது வேற மாரி ரூட்டு
சொட்டு சொட்டா பிட்டு பிட்டா
இந்த வண்டி பண்டிகைய கொண்டாடலாம்
கம் ஆன் பேபி லெட்ஸ் கோ ஆன் த புல்லட்டு
ஆன் த வே ல பாடிக்கலாம் டூயட்டு
கம் ஆன் பேபி லெட்ஸ் கோ ஆன் த புல்லட்டு
ஆன் த வே ல பாடிக்கலாம் டூயட்டு.
Atozlyric.com is now on Facebook , Pinterest , Twitter and Instagram . Follow us and Stay Updated.
Frequently Asked Questions (Lyrics)
Bullet lyrics full version?
You can read the full lyrics of "Bullet" in Tamil and English on AtoZLyric. The lyrics include translations, credits, and the official YouTube video.
Who is the singer of Bullet?
"Bullet" is beautifully sung by Silambarasan (STR), Haripriya. Their voice brings life to the lyrics and music.
Who wrote and composed Bullet?
The lyrics were written by Viveka and the music was composed by Devi Sri Prasad.
Where can I find Bullet lyrics in Tamil?
Find the complete lyrics of "Bullet" in Tamil here on AtoZLyric, including English transliterations (if available).
Is there an official video for Bullet?
Yes, the official music video is embedded above and was released on 2022-05-02.
Which album and language is Bullet from?
"Bullet" is part of the album "" and is sung in Tamil.
What is the genre and label of Bullet?
This track falls under the Dance genre and was released by aditya music tamil.
About "Bullet" – Lyrics Meaning & Theme
"Bullet" is a Tamil track from the album "", sung by the immensely talented Silambarasan (STR), Haripriya. The music, composed by Devi Sri Prasad, perfectly blends with the lyrics penned by Viveka.
The song dives into themes of Dance. The poetic verses reflect real emotions that resonate with fans of Dance music.
Released under the label aditya music tamil in 2022, the song continues to receive love across streaming platforms. Whether you're revisiting this track or discovering it for the first time, "Bullet" is an essential listen for fans of Tamil music.
Don't forget to share your favorite line from the lyrics in the comments or with your friends. Music connects us—and great lyrics stay with us forever.